Uživatelé
Párování
«Spárovat uživatele» spojí uživatele Bitrix24 s uživatelem Telfy. Návrh bere klapku, přihlášení a jméno. «Uložit párování» shodu uloží. Viz Průvodce nastavením.

Uživatelé v Telfě
«Uživatelé v Telfě» ukáže údaje, které Telfa o uživateli vede. Příznaky a limity jdou jen číst. V aplikaci se uloží «Mobil» tlačítkem «Uložit mobil» a «Odchozí číslo» tlačítkem «Uložit odchozí číslo». «Obnovit původní mobily» vrátí mobil, který aplikace změnila. Mobilní čísla jsou na obrazovce maskovaná.